Ta politika varovanja osebnih podatkov je veljavna od 1.5.2019.

CELOTNA POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

V podjetju Sport-Mark d.o.o. si prizadevamo, da se pri nas počutite varni, pri čemer stremimo, da so vaši osebni podatki varovani najbolj kar se le da. Zavedamo se svoje odgovornosti v zvezi z ravnanjem z vašimi osebnimi podatki, zato vse osebne podatke obdelujemo v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (»GDPR«). Namen Politike varovanja osebnih podatkov (»Politika«) je, da vas seznanimo, za katere namene pridobimo vaše osebne podatke, kakšna bo njihova uporaba, kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in kako jih uveljavljati.

NAŠI PODATKI

Upravljalec podatkov
Upravljavec vaših osebnih podatkov je podjetje Sport-Mark d.o.o., Vosek 26c, 2231 Pernica.

Vrste osebnih podatkov, ki jih zbiram

Vsi osebni podatki (ime in priimek, naslov, naslov elektronske pošte, telefonska številka), ki nam jih posredujete, bomo obravnavali zaupno in jih uporabili zgolj v namene, za katere ste jih posredovali (prijava na seminar/tečaj, prijava na e-obvestila, povpraševanje, nakup). Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za kak drug namen, vas bomo o tem predhodno obvestili in vas zaprosili za privolitev v obdelavo.

Zbiramo naslednje osebne podatke:

Obisk in uporaba spletne strani

Naša spletna stran gostuje na spletnem strežniku tretje osebe. Ob vsakem obisku spletnih strani www.advancedcoachingacademy.si se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika – IP-številka – številka, ki identificira posamezni računalnik oziroma drugo napravo, povezano s spletom, informacijo o obiskanih straneh in iskanih podatkih, čas obiska in podobno, kot tudi različica brskalnika in vaš operacijski sistem.

Naš strežnik se nahaja v Sloveniji.

Uporaba dnevniške datoteke spletnega strežnika za varnostne razloge

Tretja oseba, na katerem strežniku gostuje naša spletna stran, zagotavlja varnosti omrežja in informacij, tako da ostane strežnik in spletna stran nedotaknjena. To vključuje tako analiziranje dnevniških datotek za zaznavanje in preprečevanje neavtoriziranega dostopa do mreže, distribucijo škodljive kode, onemogočanje napadov na strežnike in drugih mrežnih napadov ter ostalega zaznavanja nenavadne in dvomljive aktivnosti.

Razen v primeru, ko preučujemo verjetnost sumljive in po možnosti kaznive dejavnosti, teh osebnih podatkov ne zbiramo in jih ne obdelujemo posebej ter jih ne povezujemo z drugimi podatki.

Piškotki
Piškotek je niz informacij, ki jih spletna stran shrani na uporabnikovem računalniku in ki ga uporabnikov brskalnik posreduje spletni strani vsakič, ko uporabnik predloži poizvedbo na spletni strani. Namen piškotka je, da identificira uporabnika kot edinstvenega uporabnika spletne strani, pri čemer pa ne zbira njegovih osebnih podatkov.

Uporabljamo tako osnovne (t.i. sejne), funkcionalne in analitične piškotke. Za več informacij o uporabi piškotov prosim poglejte zavihek uporaba piškotkov.

Zavrnete ali nekatere ali vse piškotke tako, da spremenite nastavitve vašega brskalnika.

Zbiramo in uporabljamo informacije/podatke o posameznikih, ki nas kontakriajo in jih tako pridobimo:

Preko elektronske pošte in kontaktnega obrazca

Ko se na nas obrnete preko kontaktnega obrazca, zberemo podatke o vašem imenu in priimku, elektronskem naslovu ter vse druge podatke, ki jih navedete v področju »sporočilo«. Zbiramo tudi podatke o imenu podjetja, če ste tega v obrazcu navedli. Sporočila, ki nam jih posredujete preko kontaktnega obrazca, hranimo na strežnikih v Sloveniji, se pa tudi prenesejo našim partnerjem za shranjevanje elektronskih sporočil, ki se nahajajo izven držav članic EU.

Naš partner za elektronska sporočila se nahaja v Združenih državah Amerike.

Preko telefona

Kadar se na nas obrnete preko telefona, zbiramo podatke o vaši telefonski številki ter vse druge podatke, ki ste jih sporočili med vašim pogovorom z nami. Telefonskih klicev ne snemamo.

Preko pošte

Kadar se na naz obrnete preko redne pošte, zbiramo podatke, ki jih navedete v vašem pismu.

Informacije, ki jih zbiramo, kadar ste aktivni na naši spletni strani

Zbiramo in uporabljamo osebne podatke uporabnikov naših spletnih strani, in sicer:

E-novice: kadar se prijavite na naše elektronske novice za pridobivanje informacij in novic o naših ponudbah, izdelkih in storitvah, zbiramo podatke o vašem elektronskem naslovu.

Strinjanje: Podatke, ki nam jih posredujete za namen prijave na obvestila, nam posredujete prostovoljno in na osnovi privolitve v komunikacijo po e-pošti za namen komuniciranja za vaše povpraševanje. Te podatke bomo obdelovali zgolj za elektronska obvestila. Za pravilnost in točnost teh podatkov ste odgovorni izključno sami.

Navedene podatke obdelovalec podatkov potrebuje za obdelavo prejete zahteve ter se skladno s 6. členom Splošne uredbe o varstvu podatkov šteje za obdelavo podatkov zvezi s pogodbo. Kot pogodba se v tem smislu šteje povpraševanje in prodaja izdelkov obdelovalca podatkov.

Transfer in hramba vaših podatkov

Uporabljamo tretjo osebo kot partnerja za pošiljanje naši e-novic in za upravljanje naših seznamov pošiljanja, ki se imenuje MailChimp. Njihova politika zasebnosti je dosegljiva tukaj.

Registracija na naši spletni strani

Ko se registrirate na naši spletni strani in ustvarite svoj uporabniški račun, pridobimo naslednje podatke: vaše ime, ime podjetja (če ste ga navedli), vaš naslov (vključno z imenom države, ulico, in krajem), telefonsko številko, elektronski naslov in geslo (vašega gesla ne gledamo).

Informacije, ki jih zbiramo, ko opravite nakup na spletni strani

Ob nakupu na naši spletni strani pridobimo naslednje vaše osebne podatke:

ime in priimek, elektronski naslov, telefonsko številko, naslov pošiljanja računa, ime podjetja (če ga navedete), davčno številko (če je to potrebno) in geslo vašega uporabniškega računa (če ste ga ustvarili).

Pravno obvestilo: razen telefonske številke in gesla vašega uporabniškega računa smo pravno zavezani, da vam izdamo račun za blago in storitve, ki ste jih kupili, zaradi česar so zgoraj navedeni podatki obvezni.

Marketinško komuniciranje

Ob koncu nakupa boste lahko izbrali možnost, da prejemate marketinška obvestila z naše strani.

Ponudba, ki se nanaša na naše storitve in izdelke

Ob koncu nakupa boste lahko izbrali možnost,  da vas tudi v prihodnje preko elektronske pošte obveščamo o izdelkih in storitvah, ki jih ponujamo.

Marketinška obvestila o izdelkih in storitvah boste prejemali le v primeru, da boste odkljukali to možnost.

Transfer in hramba vaših podatkov

Uporabljamo tretjo osebo kot partnerja za pošiljanje naši e-novic in za upravljanje naših seznamov pošiljanja, ki se imenuje MailChimp. Njihova politika zasebnosti je dosegljiva tukaj.

Procesiranje plačil

Potem, ko boste oddali naročilo na naši spletni strani, boste morali naročeno blago ali storitve plačati. Za izvedbo plačila sodelujemo z več različnimi partnerji, vključno s PayPal in Braintree. Vaše plačilo bo izvedeno preko ponudnika, ki ste ga izbrali. Njihovo politiko zasebnosti lahko najdete na njihovi spletni strani.

Third party payment processors

Vsi ponudniki za procesiranje plačil (tretje osebe), ki jih uporabljamo, zbirajo in uporabljajo vaše podatke z namenom procesiranja plačila. Ti podatki zajemajo tudi podatke o plačilu v skladu z njihovo politiko zasebnosti, ki jo lahko pogledate na teh povezavah:

PayPal
Braintree

Za obdelavo naročil na naši spletni strani uporabljamo platformo WooCommerce. Ko boste oddali naročilo, bo le-to obdelano preko WooCommerce. Ta ponudnik ne zbira vaših osebnih podatkov za obdelavo vašega naročila.

Uporaba in razkritje informacij

Vsi podatki, zbrani na osnovi zgoraj naštetih pravnih podlag, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam.

V okviru zakonskih obveznosti je mogoče vaše osebne podatke razkriti naslednjim osebam:

–     ponudnikom poštnih storitev, ponudnikom odpremnih storitev, ponudnikom storitev uničenja spisov in nosilcev podatkov;

–      ponudnikom storitev informacijske tehnologije kot sicer:

  • ponudnik telekomunikacijskih storitev (SLO)
  • ponudnik storitev elektronske pošte (ZDA in SLO)
  • ponudnik informacijskih storitev (SLO)
  • ponudnik storitev gostovanja (SLO)

Osebne podatke lahko posredujemo dalje v primeru, če bi to od nas zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje naših zakonitih interesov.

Osebne podatke razkrijemo tretjim osebam pod točno določenimi pogoji, in sicer:

Google Inc.

Google zbira podatke preko Google Analytics na naši spletni strani. Google te podatke, vključno z IP naslovom in podatki o piškotkih, uporabi za izboljšanje storitev analitike. Podatke, ki jih razkrijemo, so združeni in anonimizirani podatki. Če želite izvedeti več o podatkih, ki jih zbira Google, prosimo obiščite njihovo spletno stran.

V neki meri podatke, ki jih pridobivamo, delimo tudi s tretjimi osebami, ki so povezane s samim poslovanjem podjetja, kot npr. računovodstvo, poslovni partnerji, zavarovalnica ipd.

Računovodstvo

Osebne podatke delimo z računovdostvom oz. z našimi partnerji, ki izvajajo za nas storitev računovodstva. Z njimi delimo izdane in prejete račune z namenom računovodskih operacij in obračuna davkov in letnih zaključnih računov in bilanc.

Naši partnerji se nahajajo v Sloveniji.

Svetovalci

Občasno sodelujenmo s svetovalci kot so finančni svetovalci, davčni svetovalci, pravni svetovalci in odvetniki in drugi strokovnjaki iz različnih področij. Vaše podatke bomo delili s temi tretjimi osebami le v primeru, da sicer ne bi bilo mogoče podati relevantnih nasvetov za izboljšanje našega delovanja.

Naši svetovalci se nahajajo v Sloveniji in v prostoru EU.

Poslovni partnerji

Poslovni partnerji so podjetja s katerimi sodelujemo in zagotavljajo oz. ponujajo komplementarne produkte ali storitve našim ali produkte in storitve, ki jih samo ne moremo ponuditi. S poslovnimi partnerji delimo vaše podatke le takrat, ko ste zahtevali uporabo storitev ali produktov, ki jih ponujajo, neposredno ali posredno z uporabo naših pripadajočih storitev ali produktov.

Naši poslovni partnerji se nahajajo v Sloveniji ali EU.

Obdobje hrambe

Zagotavljamo vam, da vaše podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili zbrani in uporabljeni, in sicer:

•           dnevniške datoteke spletnega strežnika se hranijo 3 (tri) mesece;

•           vaši kontaktni podatki za potrebe komunikacije se obdelujejo zaključenega posla oziroma zaključene komunikacije;

•           če za posamezne podatke, ki se obdelujejo za realizacijo pogodb, obstaja drugačen zakonski rok shranjevanja (npr. računovodski ali davčni podatki), znaša rok hrambe 10 (deset) let. V tem času je obdelava podatkov omejena.

•           po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo.

Varnost podatkov

Redno izvajamo in vzdržujemo primerne varnostne postopke in prakse za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spreminjanjem, uničenjem ali razkritjem vaših osebnih podatkov.

Izgubljeni ali ukradeni podatki

Nemudoma nas morate obvestiti v primeru izgube, kraje ali neupravičene uporabe vaše kreditne ali bančne kartice, drugih finančnih podatkov uporabniškega imena/gesla ali identifikacijske številke. V takem primeru bomo z vašega računa odstranili številko te kreditne kartice ali podatke o bančnem računu oziroma vse druge podatke o finančni ustanovi, uporabniško ime ali geslo.

Vaše pravice


Zagotavljamo vam uresničevanje vseh pravic, ki vam pripadajo v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov.


Kadarkoli lahko zahtevate:

● dostop do podatkov ali do informacij, povezanih z obdelavo vaših osebnih podatkov;

● popravek ali izbris vaših podatkov;

● da omejimo uporabo vaših osebnih podatkov;

● da vam posredujemo vaše osebne podatke v strukturiranem, splošno uporabnem formatu, kot tudi, da posredujemo vaše podatke drugemu obdelovalcu osebnih podatkov;

● da nasprotujete uporabi vaših podatkov za določen namen in

● kadarkoli lahko prekličete vaše soglasje k obdelavi osebnih podatkov. Vaš preklic ne vpliva na zakonitost obdelavo vaših podatkov do trenutka samega preklica.

Preverjanje vaše identitete

Ko zahtevate dostop do vaših podatkov, bomo pred tem skladno z zakonom preverili vašo identiteto. Na tak način zaščitimo vaše podatke in zmanjšamo tveganje za krajo identitete ali nepooblaščenega dostopa do vaših podatkov.

Kako preverimo vašo identiteto?

Če razpolagamo s primernim podatkom za preverjanje vaše identitete, bomo uporabili le-tega. Če takšnega podatka nimamo oziroma so ti podatki nepopolni, bomo od vas zahtevali certificirane kopije določenih dokumentov, na podlagi katerih bomo lahko ugotovili vašo identiteto in vam nato posredovali informacije, ki jih zahtevate.

Občutljivi osebni podatki

Občutljivi osebni podatki so podatki o rasnem narodnem ali narodnostnem poreklu, političnem, verskem filozofskem prepričanju, članstvu v sindikatu, zdravstvenem stanju, spolnem življenju, vpisu ali izbrisu v ali iz kazenske evidence ali prekrškovne evidence ter biometrične značilnosti.

Občutljivih osebnih podatkov NE obdelujemo in jih ne zbiramo, prav tako prosimo, da nam takšnih osebnih podatkov NE posredujete.

Če nam kakorkoli nehote posredujete občutljive osebne podatke, bomo to šteli, da ste to storili z izrecnim soglasjem skladno z 9. členom GDPR. Edini namen obdelave občutljivih osebnih podatkov je uničenje le-teh.

Spremembe 
Pridržujemo si pravico, da predmetno Politiko po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Zato vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

Otroci in njihovi osebni podatki

Ker skrbimo za varnost otrok in varnost njihove zasebnosti na internetu, njihovih osebnih podatkov ne zbiramo. Zato ne kontaktiramo ali zbiramo podatkov oseb, mlajših od 18 let. Naša spletna stran ni namenjena osebam, mlajšim od 18 let.

Scroll to Top

3 za eno ceno

Kupi paket treh webinarjev po enkratni ceni 47€:

Ali

3 za eno ceno

Kupi paket treh webinarjev po enkratni ceni 47€:

Ali

3 za eno ceno

Kupi paket treh webinarjev po enkratni ceni 47€:

Ali