PROGRAMI ZA PODJETJA

ČE STE PODJETJE, KI ZAPOSLUJE TRI ALI VEČ TRENERJE, LAHKO ZAPROSITE ZA SODELVOANJE V PROGRAMU ZA PODJETJA

VAŠE PODJETJE 

Poslovne sisteme oblikujejo organizacijske kulture. Postopki, ki jih ponotranji organizacija, lahko spremenijo celotno dinamiko podjetja. Ne samo to, vplivajo lahko tudi na način, kako zaposleni dojemajo sam posel in njegovo vrednost.

Znotraj ACA poudarjamo, da organizacijske kulture vplivajo na uspešnost podjetja. Menimo, da je treba zaposlene razbremeniti ekonomskih in čustvenih pritiskov, zaradi česar nudimo izobraževanje, ki bo storitve vaših zaposlenih izboljšalo, kar bo imelo velik vpliv na vaš posel.

“Za kaj delamo definira kako dobro delamo.”

Oblikovanje ekipe posameznikov, ki se med sabo lahko povežejo, se skupaj razvijajo in razumejo organizacijsko kulturo, ustvarja boljše delovno okolje in boljše rešitve.

Zato ACA podjetjem nudi posebne članarine z uporabniškimi licencami za zaposlene. Zaposleni lahko gradivo predelajo sami, v svojem tempu, ali skupinsko s svojimi sodelavci.

PREDNOSTI ZA PODJETJA

Vse članarine za podjetja so fleksibile in prenosljive v primeru, da zaposleni zapusti vašo organizacijo.

Plačila za ACA bremenijo delodajalca in ne posameznika, pri čemer se izvaja storitev “izobraževanja”, kar pomeni, da lahko podjetje račun davčno uveljavlja kot strošek.

Članarine za podjetja so stroškovno učinkovite, saj nudimo posebni popust za večje število udeležencev.

Programi za podjetja so namenjeni podjetjem z vsaj 3 zaposlenimi. V primeru, da se število zaposlenih med samim izobraževanjem poveča, podjetju od tistega trenutka dalje pripada višji popust skladno s spodnjimo tabelo.

Vsak član progama za podjetje prejme privilegije, ki pripadajo posameznemu članstvu. Vsak tečaj zahteva svojo licence.

CENE ZA PODJETJA

Podjetje s 3-5 zaposlenimi prejme 10% popust na redne cene članarin.

Podjetje s 6-9 zaposlenimi prejme 15% popust na redne cene članarin.

Podjetje s 10-15 zaposlenimi prejme 20% popust na redne cene članarin.

 POSLOVNA ZNANJA

Naučite se kako povečati in razvijati vašo skupino sledilcev, izboljšajte poslovne metode, izvajajte in optimizirajte vaš marketing in prodajo.

 

 PREHRANSKO PROGRAMIRANJE

Razvijajte vaše poznavanje aplikativnih in uporabnih prehranskih strategij in programiranja s pridobitvijo ACA certifikata za prehransko programiranje in nudite svojim strankam storitev kvalitetnega prehranskega svetovanja podkrepljenega z znanstvenimi dokazi.

NAPREDNO TRENIRANJE

Izpopolnite vaše teortično znanje na področju treniranja, bolje razumite praktično aplikacijo in napredno programiranje treninga.